Hirdetés

Apex Legends - a Respawn is reagált a karakterekkel kapcsolatos szivárgásra

|

A fejlesztők tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elmondták, mi a helyzet az adatbányászattal kinyert információkkal.

Hirdetés

Ma írtunk arról, hogy a rajongók elvileg több olyan karaktert is találtak, akik még nem kerültek be az Apex Legendsbe, hanem talán csak valamikor később érkeznek meg. Ám a játékot fejlesztő stúdió szerint nem egészen erről van szó.

Hirdetés

A Respawn Entertainment a Redditen reagált a szivárgásra, és elmeséltek egy pár érdekes apróságot a játékkal kapcsolatban. Először is megerősítették, hogy hamarosan elárulják az első részleteket a Season 1, a Battle Pass, valamint az új karakter kapcsán, de ezek majd csak a későbbiekben fognak megérkezni.

A srácok tudják, hogy jó móka a játékban kutakodni és mindenfélén elmélkedni, de szerintük az adatbányászattal megszerzett infókat nem szabad készpénznek venni, és sok olyan cucc is előkerülhet, amik nagyon régiek, esetleg ki lettek vágva már korábban, vagy még fejlesztés alatt állnak. A bejegyzésben azt is említik, hogy a valódi információkat majd ők fogják közzétenni, ha elérkezett az idő.

Szerintetek mikor jöhetnek az első újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)