Hirdetés

Apex Legends - PC-n lehalt egy kicsit, három órája javítják

|

Ha nem tudtok belépni a játékba, a hiba nem nálatok van. Vagy legalábbis nem biztos.

Hirdetés

Egészen példás, hogy a hatalmas, rekordokat döntögető terhelés ellenére is egész jól helytálltak az Apex Legends szerverei az első napokban. Most azonban valami nem oké.

Hirdetés

Azt nem tudjuk, hogy mi a hiba, de az EA Twitteren jelezte, hogy dolgoznak az elhárításán, és írnak majd, ha kész. A PC-s változat elindítása okozhat problémát, konzolon nincs gond. 

Ti mit tapasztaltok? Nálatok megy a játék? Szóljatok, írjátok meg kommentben, addig meg próbáljatok más elfoglaltságot találni, kajáljatok valamit, nézzetek meg egy-két videót, nyugtassatok meg néhány reményvesztett, céltalanul bolyongó játékost, ha találkoztok velük az utcán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)