Hirdetés

Apex Legends - olyan játékbeli cuccon dolgozhat a Respawn, ami alaposan felrázná a meccseket

|

Egy friss szivárgás alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztők új köntösbe bújtatják a játék egyik funkcióját.

Hirdetés

Sok friss tartalmat hozott az Apex Legendsbe a második szezon, így ismét sikerült egy ideig lekötni a játékosokat. Persze a fejlesztők már tervezgetik a játék jövőjét, és most alighanem kiderült, mi lesz az egyik olyan újdonság, ami később bekerülhet a játékba.

Hirdetés

Shrugtal már több olyan apróságot is kiszivárogtatott, ami végül tényleg bekerült a Respawn alkotásába, szóval viszonylag megbízható forrásnak számít. Ezúttal egy olyan fájlra bukkant, amely két játékbeli szöveget is tartalmaz Wattsontól. A karakter mindkét hangfájlban egy bizonyos Portable Respawn Beaconről beszél, ami tulajdonképpen a Respawn Beacon (avagy az a készülék, amivel visszahozhatók az elesett pajtások) hordozható változatát jelentheti.

Ez alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztők már elkészítették, és lehet, hogy már nem kell sokat várni a megérkezésére. Ha tényleg bekerül egy ilyen cucc a játékba, az eléggé megváltoztathatja az egyes meccsek alakulását, hiszen ha esetleg elhullana valamelyik csapattársunk, akkor így már nem kellene a fix helyeken lévő Respawn Beaconökhöz rohangálni, hogy felélesszük őket.

Ti örülnétek egy ilyen lehetőségnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)