Hirdetés

Egy rakás új tárggyal és izgalmas játékmóddal érkezik az Apex Legends következő eseménye

|

Sőt, egy rövid időre ismét visszatérhetünk a Kings Canyonba is.

Hirdetés

Tartalmas frissítéssel készült a Respawn Entertainment márciusra, ugyanis nemcsak kiadnak számos új kozmetikai tárgyat, hanem a meccsek dinamikáját teljesen átalakító játékmóddal teszik érdekessé az Apex Legends világát. Sőt, egy kicsit nosztalgiázni is fogunk a System Override Collection esemény ideje alatt, hiszen visszatér egy hétre a Kings Canyon térkép is.

Hirdetés

Az esemény új játékmódja a Deja Loot, amelyben minden mérkőzésen pontosan ugyanott fognak elhelyezkedni ugyanazok a fegyverek és lootolható tárgyak. A játékosokat ledobó repülő és az egyre szűkülő kör pedig ugyancsak fixek lesznek, viszont ezek napról napra fognak változni, hogy mégse legyen teljesen kiszámítható minden. A játékmód március 3-tól egy héten át a World's Edge-en, majd az esemény második hetében a Kings Canyonban fog játszódni. A meccsek másik újdonsága az Evo Shield, amely első szinten gyengébb, mint egy sima level 1-es pajzs, viszont minél több sebzést kioszt a viselője, annál nagyobb védelmet fog nyújtani. A legmagasabb, piros szinten még több ellenséges golyót nyel be, mint a level 3 és 4-es pajzsok.

A System Override Collection teljes ideje alatt összesen 24 új kozmetikai tárgyat lehet vásárolni, és aki mindet megszerzi, övé lesz a játék legújabb Heirloom szettje, vagyis Octane pillangókése. Emellett különböző kihívások teljesítésével is lehet emblémákat és két Legendary fegyverskint szerezni. Természetesen érkezett egy hangulatos trailer is, nézzétek meg alább.

Nektek hogy tetszik az új tartalom, megmérettetitek magatokat a Deja Loot meccseken a jutalmakért? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)