Hirdetés

Apex Legends - egyes játékosok csapatokba tömörülve teszik tönkre a szólómódot

|

A közösség régóta könyörgött a szólómódért, de amint megkapták, egyből feltűntek a trollok, akik elkezdték csapatokban tönkretenni mások játékát.

Hirdetés

Az Apex Legends talán az eddigi legtaktikusabb battle royale a piacon, azonban a készítők egy igen fontos elemet kihagytak a játékból: nem lehetett egyedül játszani. A The Iron Crown Collection Event most ideiglenesen elhozta a szólómódot, úgy tűnik azonban, hogy néhány játékos még egy meccs erejéig sem bírja ki a haverjai becses társasága nélkül.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy eddig csak csapatban vághattunk neki a pályának, hiszen az Apex egy nagy újítása volt a műfajban, hogy a hősök eltérő képességekkel rendelkeznek, így ha többen vagyunk, a játék egy új mélységet kap azzal, ha építünk a többiek erősségeire. A szólómódban ez a taktikai előny elvész, viszont a dicsőség sokkal nagyobb, ha egyedül maradunk talpon a meccs végére.

Persze - ahogy az várható volt - akad néhány játékos, aki nem kedveli ezt a fajta kihívást, viszont bármikor kapható arra, hogy tönkretegye mások meccsét. Ezt sajnos megkönnyíti a szólómód matchmaking rendszere, ami nagy valószínűséggel egy játékba dobja be azokat, akik egyszerre nyomnak rá a "ready" gombra. Azt mind sejthetjük, hogy a Discord és egyéb voice chat programok korában ez a manőver elég könnyedén kivitelezhető, így ha valaki a komáival szeretne egy szóló meccset menni, akkor elég egy jól időzített kattintás és már kész is a csapat.

Az Apex Legends Reddit oldala hemzseg az olyan, jogosan dühös felhasználóktól, akiket csapatokba szerveződött emberek szedtek le egy meccsen. Ha a Respawn szeretné, hogy a szóló egy élvezetes mód maradjon, akkor kezdenie kell valamit a matchmaking rendszerével. Ameddig ez nem történik meg, addig ha szeretnétek a barátaitokkal játszani, akkor lehetőleg válasszátok a hagyományos játékmódot, amit pontosan erre találtak ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)