Hirdetés

Apex Legends - megjött Wraith sztoribemutatója és elindult a Voidwalker esemény

|

Ha valami újra vágynál, akkor nincs más dolgod, mint belépni a játékba. A Voidwalker tartalmak már tegnap óta elérhetőek.

Hirdetés

A Respawn Entertainment okosan vesz kölcsön elemeket a szomszédból, hiszen az Overwatch esetében remekül bevált a Blizzardnak az, hogy karakterbemutató videókon keresztül kezdetek mesélni a játék univerzumáról, így nem csoda, hogy az Apexnél is hasonló megoldáshoz nyúltak. Először megkaptuk Wattson sztorivideóját, tegnap pedig Wraith meséje futott be. Sok hatása ennek ugyan nincs a játékra, de a karakter rajongói teljesebb képet kapnak kedvencükről.

Hirdetés

Az Apex Legends csapata láthatóan egyre kényelmesebben kezeli saját stílusát. A karaktereik elég furák, és meg sem próbálják ezt tagadni. Wraith sztorija kifejezetten az elborultabbak közé tartozik.

De ne feledkezzünk el a játékbéli újdonságokról sem. A Voidwalker event tegnap kezdődött mindjárt egy új, limitált ideig tartó játékmód behozásával. Az Armed and Dangerousben a játékosok mesterlövész puskákkal, és shotgunokkal lesznek felpakolva, a többi loot pedig jóval ritkábban bukkan fel a csatatéren. Az eseményhez persze nem csak új játékmód, de rengeteg új kihívás, számtalan kozmetikai cucc, és egy menő új Legendary Wraith kinézet is társul.

A Voidwalker esemény tegnap indult és egészen szeptember 17-ig kitart. Aki le van maradva a szinteződésében, az a dupla XP hétvégét se hagyja ki, ami most péntektől hétfőig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)