Hirdetés

A hölgy, aki egy 56 milliót érő gépet dobott ki

|

Egy amerikai nő egy elektronikai hulladékkal foglalkozó cégnek adott egy számítógépet, amiről kiderült, hogy történelmi jelentőségű ritkaság, és egy halom pénzt ér.

Hirdetés

Egy ismeretlen nő nem sokkal korábban meghalt férje tárgyai közül szabadult meg néhánytól, amikor egy régi, haszontalannak tűnő számítógépet is beadott egy elektronikai hulladékokat átvevő cégnek. Mivel a kaliforniai cég eléggé le volt terhelve, csak később nézték meg alaposabban a behozott számítógépet, amiről kiderült, hogy egy eredeti Apple-1 számítógép volt.

A befutott óriásvállalat első gépei közül mára csupán nagyjából ötven darab létezhet, emiatt pedig a gyűjtőknek rengeteget ér egy Apple-1. A kérdéses számítógépet kétszázezer dollárért, tehát több mint 56 millió forintért adta el a gépet átvevő CleanBayArea, de nemrég egy árverésen kilencszázezer dollárért is elkelt egy Apple-1. A cég most keresi a nőt, hogy elfelezhesse vele a bevételt, de sajnos szinte semmit nem tudnak róla - bár az alelnök állítása szerint felismerné, ha újra látná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)