Hirdetés

Apple WWDC - a GameCenter lenyomja az Xbox Live-ot!

|

Nemcsak az E3 zajlik a világban jelenleg - az Apple rajongók konferenciája, a WWDC is épp most került megrendezésre San Franciscoban.

Hirdetés

AZ Apple érdekes kijelentésre szánta el magát - szerintük a GameCenter népszerűsége máris felülmúlja az XboX Live-ét. 

Scott Forstall beszélt erről ma a WWDC konferencián, és elárult néhány fontos adatot is. 

A GameCentert egyszerűen csak a"bolygó legnépszerűbb gaming platformjának" hívta elárulva azt is, hogy több, mint 100000 játék és szórakozató program található immár az AppStoreban. 

Épp akkor mondta a beszédét, amikor a Microsoft konferenciája zajlott atz E3-on, így belefért egy kis "üzenet" is a mondandóba:

"Kilenc hónap alatt több, mint 50 millió GameCenter felhasználót gyüjtöttünk" - mondta - "Ahhoz, hogy ezt el tudják képzelni mennyi, elárulom, hogy az Xbox Live nyolc év alatt 30 millió userre tett csak szert."

Aki GameCenter felhasználó biztos örülni fog, hogy achievement pontok lesznek a GameCenterben is, a platform sokkal közösségibb lesz. Lehet majd látni, ki mivel játszik és ott milyen teljesítményeket ér el - hogy mik vannak? 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)