Hirdetés

Áprilisban jön a Legend of Grimrock

|

A Dungeon Master az Amigás időszakom egyik meghatározó játéka volt, sosem felejtem el azokat az átjátszott éjszakákat.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy áprilistól részben újraélhetjük a legendát, ugyanis az ex Remedy és Futuremark fejlesztők bejelentették, hogy április magasságában szándékoznak piacra dobni a játékot.

Jelen pillanatban teljes gőzzel azon vannak, hogy lezárják a kódot és megtartóztassák magukat attól, hogy még több tartalmat zsúfoljanak a játékba. Amint meghúzzák azt a bizonyos vonalat jöhet a végleges béta teszt, aztán meg az éles bevetés. A programot már jó előre kinéztem magamnak, szóval szerintem holnap az lesz az első dolgom a szerkesztőségben, hogy felveszem a kapcsolatot a fejlesztőkkel. Remélhetőleg az áprilisi GameStarban már olvashattok is egy jópofa kis cikket a játékból. Jó lene már valami ütős kis Dungeon Master klón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)