Hirdetés

Áprilisra csúszik a Doctor Who: The Eternity Clock

|

A Supermassive Games márciusra ígért adaptációja ismeretlen okokból kifolyólag egészen április magasságáig tolódik.

Hirdetés

A BBC 1963-ban elrajtolt, mára rekordmennyiségű epizódot magáénak tudható sorozata legnagyobb örömünkre ezúttal más területen is bemutatkozik és hamarosan kipróbálhatjuk az időutazást kedvenc platformjainkon.

A napokban járta be a világsajtót a hír, miszerint a BBC hivatalos közleményben bejelentette a Doctor Who: The Eternity Clock elcsúsztatását, pedig a legtöbb játékos már a megjelenésre várt. A BBC nem volt hajlandó semmilyen indokot közölni döntésével kapcsolatban, annyit tettek csak hozzá a dologhoz, hogy a Supermassive Games valamikor áprilisban bocsájtja majd útjára a játékot PC-re, PS3-ra és PS Vitára egyaránt.

A hivatalos álláspontig és megjelenési dátumig érdemes a fenti információkat félve tudomásul venni, hiszen bármikor változtathatnak rajta - ahogyan azt a mellékelt ábra is bizonyítja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)