Hirdetés

Apró noteszgépek a J&W kínálatában

|

A saját gyárral és gyártósorral rendelkező J&W -- mely márka már bizonyított az alaplapok piacán -- a netbook piac legújabb szereplője.

Hirdetés

Újabb taggal bővül a J&W Minix család, de immáron nem alaplapról van szó, hanem a jelen pillanatban létező legnagyobb slágernek számító termékcsoportról, a netbookról. A 10,2 hüvelykes képátlóval rendelkező masina fekete vagy fehér színben kapható, illetve részben a felszereltség is testreszabható.


Mindegyik készüléket Intel Atom N270 processzorral, 160 gigabájtos merevlemezzel, WiFi vezérlővel, kártyaolvasóval és beépített mikrofonos 1,3 megapixeles webkamerával látnak el, de választhatunk 1 vagy 2 gigabájt memória, illetve angol vagy magyar billentyűzet között. Sajnos a géphez nem jár operációs rendszer, így erről a vásárlónak kell gondoskodnia, ellenben a csomagolásban találunk egy gumiból készült billentyűzet takarót, ami különösen hasznos abban az esetben, ha valamiért nem tudunk tiszta kézzel gépelni és nincs lehetőség kézmosásra sem.

 


A J&W Minix netbook bruttó végfelhasználói ára magyar billentyűzettel fekete vagy fehér színben 1 gigabájt memóriával 93 ezer forint, 2 gigabájttal pedig 97 ezer forint.


A J&W termékek hazai forgalmazója a Mercury Impex Kft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)