Hirdetés

Aranylemezen a Dead Space: Extraction

|

Elkészült a Dead Space: Extraction, lehet izzítani a Wii kontrollerét.

Hirdetés

Több, mint 50 millió Nintendo Wii talált már gazdára a világban, de hiba lenne azt gondolni, hogy hogy tulajdonosaik kivétel nélkül casual játékosok lennének. Akad azért elegendő hardcore gamer közöttük, akit érdekelhet a Dead Space előzményeit felvázoló Dead Space: Extraction.



Jelen írás tárgya lényegesen lineárisabb, mint elődje, ám ez a választott műfajból fakad. Mint a House of the Dead, vagy a társai, mi csak nézzük szépen saját szemszögből, hogy mi történik a képernyőn, aztán amikor akciózni kell, veszettül húzzuk a ravaszt. A Dead Space: Extraction annyiban is eltért elődjétől, hogy ezúttal nem leszünk annyit egyedül, egy csapat tagja vagyunk, túlélők szükség szülte szövetségéé. A képregénnyel és az animációs filmmel párhuzamosan zajló események három héttel előzik meg a már ismert történetet, a feladatunk az életben maradás, és valahogyan feljutni az USG Ishimura fedélzetére.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)