Hirdetés

Aranylemezen a Homefront

|

Aranylemezre került a THQ történetének eddigi legnagyobb érdeklődést kiváltó játéka, a Homefront.

Hirdetés

Néhány éve még a második világháborús FPS-ek kapcsán érezték úgy egyes játékosok, hogy most talán már tényleg sok lesz a jóból, most pedig a modern katonai shooterek szűnni nem akaró áradata miatt érezhetik ugyanezt.



Ezen a CoD-széria uralta piacon kívánja megvetni magát a Kaos Studios lövöldéje, a Homefront, amiben Észak-Korea rohanta le az Egyesült Államokat. Bár sokan nevetnek az állandó élelmiszerhiánnyal küszködő országon, azt nem szabad elfelejteni, hogy a világ ötödik legnagyobb hadseregét tartják fegyverben évtizedek óta. Mégiscsak hihetőbb ez a fiktív szcenárió, mint ha teszem azt, Andorra kísérelné meg ugyanezt a bravúrt véghezvinni.



Szóval a derék amerikaiak honvédő háborúja március idusán veszi kezdetét PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. Csúszásra már nem igazán számíthatunk, főleg, miután aranylemezre került a játék. Érdekességként megemlítendő még, hogy a THQ fennállása óta még a kiadó egyetlen játékából sem rendeltek annyit elő, mint most. 200 ezernél is több Homefront előrendelést regisztráltak csak az Egyesült Államokban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)