Hirdetés

Aranylemezen a Lost Horizon

|

A Secret Files 3 fejlesztésén is dolgozó csapat befejezte legújabb kalandjátéka munkálatait.

Hirdetés

James Hilton kiváló 1933-as Lost Horizon című kalandregénye ihlette a Animation Arts srácait, akik a második világháború előestéjére helyezték történetüket.



1936-ot írunk, épp zajlik a berlini olimpia, s közben a náci hadigépezet az okkult tudományokat felhasználva kutat csodafegyverek után. A történet főhőse Fenton Paddock, egykori brit katona, aki szerencsevadászként és csempészként tengeti napjait, kevés sikerrel. Egy napon azonban hírét veszi, hogy barátja eltűnt Tibetben, így kalandos útra indul, hogy megkeresse.
Kalandorok legnagyobb örömére már aranylemezre került a Lost Horizon, megkezdődhet a sokszorosítás művelete, augusztus 20-án pedig meg is jelenik a játék, amit egy demó fog megelőzni. Igaz, mindez csak a német verzióra vonatkozik, a nemzetközi kiadásra még várnunk kell egy darabig.


 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)