Hirdetés

Aranylemezen a Marvel's Spider-Man 2, ideje leszedni a pókhálót a PS5-ről

|

Feltéve persze, hogy mostanában nem volt szolgálatban, mivel az Insomniac közölte, hogy egy hónappal a megjelenés előtt elkészült a játékkal.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2018-ban hatalmas sikert hozott mind a Sonynak, mind az Insomniac Gamesnek. A Pókember név önmagában biztosította a kimagasló eladásokat, de az üzleti siker mellett a kritikusok is ajnározták a címet, jó okkal. Kiváló szuperhősös játékot kaptunk, amelynek sikerült még a műfaj addigi urát, a Rocksteady-féle Batman Arkham szériát is letaszítani a trónról.

New York csodásan festett a képernyőn, a hálóhintázás élvezetes volt, a kombó-rendszer, a karakterfejlesztés és a történet szintúgy. Mindent megkaptunk a Spider-Mantől, amit rajongóként elvárhattunk.

Hirdetés

Éppen ezért is tanyázik a Marvel's Spider-Man 2 sokak bevásárlólistájának tetején. A következő rész még nagyobb játszóteret, még több karakterfejlesztést, két hőst, valamint egy még komorabb sztorit ígér. Az elvárások az egekben vannak, de nem félünk attól, hogy az Insomniac alulmúlná azokat. Nemsokára kiderül, hogy jogos-e a megelőlegezett bizalom, mivel a Spider-Man 2 aranylemezre került, ami azt jelenti, hogy mehet a játék a gyártósorra.

Az október 20-án esedékes megjelenésig még valószínűleg összedobnak egy első napos frissítést a srácok, de ez már nem változtat a lényegen: a Spider-Man 2 hivatalosan is elkészült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)