Hirdetés

Aranylemezen a Mirror's Edge + Launch Trailer

|

Aranylemezre került a 12 órányi játékidővel rendelkező Mirror’s Edge, plusz hozzánk vágtak egy kiadós videót.

Hirdetés

Cliff Bleszinski felkötheti hózentrógeres-alpakkaöltönyét, ha kellemes órákat szeretne eltölteni a Mirror's Edge előtt. Az Epic Games művészeti felelőse korábban kijelentette, hogy szívesen látna több durrogtatható fegyvert az EA Dice hamarosan megjelenő alkotásában. Olvasóink nagyobb részének véleménye csuklás formájában eljutott felmenőjéhez, de arra is kíváncsiak lennénk, milyen véleménnyel van a Mirror's Edge teljes játékidejéről.

Manuel Llanes producerként tengeti mindennapjait az EA Dice főhadiszállásán, legutóbbi interjújában elárulta, milyen hosszúra sikeredett játékuk, szavaival élve a Mirror's Edge vetekszik a Fable II játékidejével. Ha számszerűsítjük mondandóját, akkor körülbelül 12 órányi izgalomról beszélhetünk. Habár mozgásterünket korlátozták, eltérő bádogcsapások mentén is eljuthatunk a megadott helyszínekre.

Miközben bőszen ütögettem a billentyűket az Electronic Arts postaszolgálatától befutott a várva-várt bejelentés: aranylemezen a Mirror's Edge! Cipőfűzőket bekötni, november tizennegyedikén (X360, PS3; a legújabb sajtóanyag szerint) mindenki lefut naponta harminc kilométert. Persze háztetőkön, oktatóanyagként ajánljuk a következő trélert (amint felpakolják valahova jobb minőségben cseréljük!):

 

mirrors_tr.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)