Hirdetés

Aranylemezen az Elemental: War of Magic

|

Elkészült a Stardock fantasy stratégiája, kezdődjék hát a háború.

Hirdetés

Augusztus 24-én kerül az üzletek polcaira, illetve lesz letölthető az Impulse digitális disztribúciós rendszeren keresztül az Elemental: War of Magic.



Így festenek jelenleg a Stardock tervei, s úgy tűnik tartani is tudják, hiszen aranylemezre került a játék, tehát kezdetét veheti a sokszorosítás folyamata.
Az Elemental: War of Magic egy olyan világot ismertet meg velünk, amelyben egy borzalmas kataklizma után a mágia ritka kinccsé vált, s még ritkábbá az olyan lények, amelyek képesek élni ezzel az erővel. Városok építése, hősök pátyolgatása, kazamaták felfedezése, mágikus tanok kutatása és diplomácia vár mindazokra, akik végtelen mennyiségű szabadidővel rendelkeznek. A játék készítéséhez használt modding eszközöket is megkapjuk a csomagban, amelyekkel olyan fantasy világot kreálhatunk, amilyet csak szeretnénk.



A többszereplős móka hívei legfeljebb tizenhatan csaphatnak össze egyszerre online mégpedig szimultán körök formájában. Természetesen el is lehet menteni bármikor az állást, ha később kívánják folytatni.
Ugyanezen a napon jelenik meg a Stardock alapítója és egyben a játék dizájnere (Brad Wardell) által papírra vetett Elemental: Destiny's Embers című regény is, amelyet megvásárolva egy extra kampányt (Destiny's Embers) tölthetünk le a játékhoz.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)