Hirdetés

Aranylemezen az Elven Legacy

|

A Heroes sorozat babérjaira törő Fantasy Wars kiegészítő lemezének angol változata elkészült.

Hirdetés

Az idők során számtalan játék próbálta meg többé kevésbé leutánozni a Heroes sorozatot. Legtöbbször ez nem sikerült, mert valahogy a Heroes azért csak Heroes. A Fantasy Wars például nem volt rossz próbálkozás, de valahogy nagyobb visszhang nélkül tűnt el a süllyesztőben. A Paradox azonban nem esett kétségbe, és már a megjelenés után pár héttel közölte, hogy készül a kiegészítő. Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, de az ígért folytatás csak nem akart megérkezni. Orosz nyelven már jó ideje kapható, ami nem is meglepő, mert a játékot egy orosz fejlesztőcsapat - az Ino-Co - készíti. Most azonban minden rajongó megnyugodva hátradőlhet, elkészült ugyanis a nemzetközi változat. A játék aranylemezre került, és immár semmi nem állhat az áprilisi megjelenés útjába.

 

elven1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)