Hirdetés

Aranylemezen az Operation Flashpoint: Dragon Rising

|

Aranylemezre került az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising, és semmi nem áll útjába annak, hogy októberben mindenki élvezhesse.

Hirdetés

Az Operation Flashpoint sorozat nagy hírnévvel büszkélkedhet, hiszen sajátos taktikai FPS létével könnyen belopta magát a lövöldözős játékok kedvelőinek szívébe. Nemsokára eljön hozzánk a második rész, mely az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising nevet viseli, és őrülten jól néz ki.

A játék mindhárom fő platformra, azaz PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is érkezik, ám a megjelenés után a single-player és co-op módokat tartalmazó demót csak a PC tulajdonosok kapják meg. Bocs konzolosok. Az előrejelzett megjelenési dátum október 6. 8. illetve 9., attól függ, hogy az Egyesült államokban, PAL területen (kékkel jelölve) vagy az Egyesült Királyságban élünk (gyk. nálunk a 8. a nyerő). Az alábbi trailer is e nemes esemény alkalmából érkezett, fogadjátok kellő szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)