Hirdetés

Aranylemezre került a Gothic 3: Forsaken Gods

|

Bő két évvel a Gothic 3 megjelenése után elkészült végre a szerepjáték első és vélhetően utolsó kiegészítő lemeze.

Hirdetés

Az első olyan Gothic (Arcania: A Gothic Tale) megjelenéséig, amit nem a Piranha Bytes csapata konstruál, még legalább egy évet kell várnunk. Mivel minden a legkomplexebb műfaj, egy RPG szerepel terítéken, a hosszú fejlesztési idő csakis az előnyére válhat. Az addig rendelkezésünkre álló temérdek, vagy csekély (embere válogatja) szabadidőnk egy részét pedig az előző és a következő epizód történéseit összekapcsolni hivatott expanzió kivégzésével tölthetjük.

gothic3__22_.jpg


A JoWooD nem sokkal ezelőtt jelezte a sajtónak, hogy a németül Götterdämmerung (szerintem sokkal ütősebb) alcímmel ellátott kiegészítő munkálatai befejeződtek, a kódhalmaz aranylemezre került, a sokszorosítás pedig mihamarabb kezdetét veszi, hogy tartani lehessen a november 21-re kitűzött megjelenési dátumot. Kép középen, ill. a galériában, videó pedig erre keresendő.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)