Hirdetés

Aranyon a Painkiller: Resurrection, jön a demó

|

A JoWooD kiadó mindenképpen megpróbál még egy bőrt lerántani a Painkiller franchise-ról.

Hirdetés

Sokan vélik úgy, hogy a Painkiller, valamint a Painkiller: Battle out of Hell után lejtmenetbe váltott a sorozat. Ennek okát elsősorban a People Can Fly lengyel csapatának távozásában kereshetjük.



A jóval haloványabb Painkiller: Overdose után itt az újabb próbálkozás az osztrák kiadó részéről a Painkiller: Resurrection képébén. Míg előbbit a Mindware, utóbbit a Homegrown Games csapata kalapálta össze a már ismert panelekre támaszkodva. A napokban aranylemezre került új epizód október 27-én mutatja meg magát a nagyközönség előtt. A kiadó játszható demót is tervez, de azt még nem volt hajlandó elárulni, hogy annak megjlenésére a játék premierje előtt, vagy a legújabb divatot követve (Wolfenstein), csak jóval utána érkezik meg, amiko már gyakorlatilag a kutyát se érdekli.
A biblikus témájú Painkiller: Resurrection új és fejlettebb szörnyeket, fegyvereket, rombolható környezetet, dinamikus fényforrásokat, valamint kooperatív játékmódot tartogat a rajongók számára.



A történet ezúttal sem pályázik semmilyen rangos nemzetközi díj elnyerésére. William Sherman CIA ügynök utolsó bevetésén egy drogban utazó szervezet fejét kellene likvidálja, de a véletlenek szerencsétlen összejátszása folytán hősünk számtalan civilnek is kioltja az életét, ráadásul ő maga is ott hagyja a fogát. Míg a purgatóriumban vár ítéletére, felkeresi a mennyek képviselője, s felfogadja a pokol erői elleni küzdelemre.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)