Hirdetés

Arcania: Gothic 4 - Gyermekáldással egybekötött nyereményjáték

|

Aranyos játékra invitálnak a legfrissebb Gothic fejlesztői, melynek végén akár a játék egyik példányát is megszerezhetitek.

Hirdetés

Alig néhány napja került aranylemezre elhúzódó fejlesztési folyamat után az Arcania: Gothic 4. A számtalan névváltozáson átesett játék előzetes beszámolók szerint nem egészen olyan, mint a korábbi epizódok voltak. Hogy ez előnyére, vagy inkább hátrányára válik-e, még korai lenne megítélni.



A fejlesztők tehát fellélegezhetnek, végeztek a munkával, megvásárolhatják végre a behűtendő pezsgőt, s végre foglalkozhatnak csemetéikkel is, akik közül nem egy pont az Arcania: Gothic 4 fejlesztése közben (akarom mondani, alatt, fejlesztése alatt) fogant és született. Amennyiben valamilyen, a játékkal kapcsolatos ajándéktárgyra fáj a fogunk (póló, táska, stb.), vagy netán magára a játékra, nem kell mást tennünk, mint elzarándokolni a hivatalos oldalra, megadni adatainkat, tippelni, aztán reménykedni, hogy jól saccoltunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)