Hirdetés

Arcania: The Complete Tale - tuti, hogy jön PS4-re a szerepjáték

|

Az Amazonon felbukkant adatlap szerint PlayStation 4-re is megjelenik az Arcania: The Complete Tale.

Hirdetés

Bár a Nordic Games hivatalos bejelentése még várat magára, a német Amazon nem tudta megvárni azt és máris listázta az Arcania: The Complete Tale csomagot a Sony jelenlegi generációs konzoljára.

Nevezhetnénk emberi mulasztásnak vagy rendszerhibának, de a PS4-es Arcania: The Complete Tale adatlapján (Xbox One-os egyelőre nincs) egy hivatalosnak tűnő, minőségi borító szerepel, ráadásul árcédula (29,99 euró, vagyis körülbelül 9330 forint) és megjelenési dátum (május 29.) is található rajta, tehát lényegében már csak a kiadó bejelentésére várunk.

Az Arcania: The Complete Tale magában foglalja az Arcania: Gothic 4-et (avagy újabb nevén az ArcaniA-t) és az önállóan futtatható Fall of Setarrif kiegészítőt, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy a jogokat birtokló Nordic Games milyen mértékben javítja fel a játékot a PS4 kedvéért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)