Hirdetés

ArchLord

|

Ezek a Koreaiak... Ha tetszik nekik valami, azt másolni fogják. Ezt történt a Starcrafttal és a Diabloval is, s bár a koreai kópiák mindig híjján voltak új ötleteknek, ez láthatólag senkit nem zavar odaát: készül a legújabb őrület, a World of Warcraft helyi átirata – az ArchLord!

Hirdetés


Mielőtt mosolyogva tovakattintanánk, leszögezném, hogy ez most komoly(abb)nak tűnik: annyiban legalábbis, hogy a Codemasters odaállt a projekt mögé. Maguk az alapadatok nem túl izgalmasak: 8 karakterosztály és 3 faj közül választva indíthatunk karaktert. Ezek kombinációja kötött, azaz az orkok vadászok, berzerkerek és sámánok lehetnek, a nig... err... moonelfek spiritualisták, és elementalisták, bármik legyenek is ezek (utóbbiaknak talán közük lesz a sajtgyártáshoz), az emberek pedig a mágus, a lovag és az íjjász foglalkozást választhatják. 100-as maximális szint, a fő tulajdonságok pedig a stamina, mana, force, agility, intelligence, wisdom, és a charisma. Saját kezdőplayfield, saját főváros (az embereké fehér kőből faragott, középkori stílusú, az elfeké karcsú, magasba törő, az orkoké pedig – igen – egy vész-jós-ló város lesz), 2500 kveszt, jobb felső sarokban található minimap, és sárga felkiáltójel a kvesztadó NPC-k feje felett – ez mind-mind benne lesz az ArcLordban. Is.

Találtunk azonban két érdekességet, melyek miatt érdekes lehet a játék. Az egyik a hátasunk szerepe: egy adott szinten kapjuk majd meg, de innentől nem csak közlekedési eszközként szolgál, hanem velünk fejlődik ő is, sőt, idővel felszerelhetjük saját páncélzattal, ami nem csak dísz: lesz ugyanis kopjás lovasharc (illetve tigris / kodó harc) a játékban.


A másik érdekesség a játék valódi sava-borsa! Egy idő után minden szerveren elérhetővé válik a játékosok számára az ArchLord
küldetéssorozat: a legnehezebb, leghosszabb kvesztlánc, ahol nem csak partikat, de egész raideket, sőt guildeket kell maga mögé szerveznie annak, aki sikerrel akarja teljesíteni. Az első, ki végére ér, az egész világ uralkodójává válik: speciális fegyvereket, páncélzatot kap, egy repülő sárkányháttast, állandó NPC-testőrséget, és különleges képességeket, melyekkel beavatkozhat a világ történéseibe (az egyszerű agykontrolltól az időjárás alakításáig). Ja, és beköltözik a saját várába. Ő is, meg a guildje is. W00tzorz!
Innentől 3 hete lesz élvezni a ranggal járó előnyöket, mert minden 21 napban egyszer meg kell védenie címét a kihívóktól, kik saját guildjükkel – miután teljsítettk a küldetéssorozatot – megostromolják az erődöt, hogy átvegyék a hatalmat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)