Hirdetés

ArchLord - Már nem csak a Dunántúlon :)

|

A Codemesters nagy örömmel jelentette, hogy megvásárolta az ArchLord című MMORPG európai és amerikai kiadási jogait az NHN-től, amelynek nyílt bétatesztje éppen most zajlik Koreában. A Codemasters nem először szerez be távolkeleti alkotásokat. Emlékezzünk csak vissza a ROSE Online-ra. Az ArchLord várhatóan 2006 harmadik negyedében, vagyis nyár vége felé jelenhet meg a térségünkben. Minden hónapban megadatik egy játékosnak a lehetőség, hogy a társai fölé emelkedve maga köré vonja ArchLord összes seregét. David Solari, a Codemasters online játékokkal foglalkozó részlegének vezetője elmondta, mennyire izgatott az NHN miatt. Ilyen cél még egyetlen MMO játékban sem létezett. Kantra nagyszerű grafikai részletességgel megjelenített világában, és a hozzá tartozó, a londoni szimfónikus zenekar által előadott aláfestő zenékkel igazán meg tudják teremteni a hangulatot. Az ArchLord rendelkezik az egyik legfejlettebb és legbonyolultabb PVP harcrendszerével is. A hivatalos oldal hamarosan beindul a www.archlordgame.com címen.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)