Hirdetés

Archlord: viszlát Codemasters, Isten hozott Webzen!

|

A Codemasters első ingyenesen játszható MMO-ja az Archlord volt, amelynek európai jogai hamarosan lejárnak.

Hirdetés

A Codemasters nem tudott megegyezni a fejlesztő NHN-nel, így október 1-én lesz az utolsó nap, amikor az Archlordot működtetni fogja Európában és Észak-Amerikában.

Pánikba nem kell esni, mert helyükre lép a koreai Webzen, akik elvileg vállalták, hogy október 3-tól újra menni fognak a szerverek. Nem hisszük, hogy 48 óra alatt sikerülni fog az átállás, de hátha...

A Webzen minden karakteradatot megkap a Codemasterstől, így a játékosoknak nem kell attól félniük, hogy akár felszerelés, akár XP elveszne. Ennek ellenére tisztán óvatosságból a Codemasters leállította az új account létrehozás lehetőségét és a játék cash-store nevű virtuális boltját is, hogy október elsejéig ne is legyen semmilyen új probléma és az átállás zökkenőmentesen menjen.

Aki több információra vágyik:

Archlord transition FAQ

Webzen Archlord oldala

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)