Hirdetés

Júliusi Online Aréna - azaz JOA!

|

Kedves nézőink! Önök ma estétől megtekinthetik a Gamestar Televízió júliusi Arénáját. És ha JOA kedved üsd a tenyered!

Hirdetés

Remélhetőleg ezúttal a műsor végét nem kell fekete bársonnyal leborítanunk, mint előző hónapban - néha a drasztikus változtatások drasztikus megoldásokat szülnek.

Például ebben a hónapban mazur annyira megijedt, hogy a mogyorós milka miatt bukfenceznie kell, hogy első félelmében lemenekült a Balatonra Judittal, Malachittal és Gabennel - így a Judit fan club tagok ezúttal kedvenc félistennőjük nélkül kell kibírják a júliusi arénát (nekünk sem volt könnyű). S persze akkor még ott van mazur, akit ezúttal az enyhén megilletődött Vakka, a keleti szimfónikus zenekarok nagy szakértője helyettesített - mi itt szenvedtünk a melegben, amikor EGYESEK a Balcsiban áztatták a bütykeiket. Széééép, mondhatom. Nem baj, egy a lényeg, NYERTEM! Egy sajtótájékoztatón kihúzták a nevemet és 25 ezer forintot nyertem! Már szép a nap. S persze itt a Júliusi Online Aréna, avagy a JOA amelytől egyenesen JOA (aza jó a) nap!

JOA műsor? Király!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)