Hirdetés

Argo - free-to-play FPS-t hoz az Arma fejlesztőcsapata

|

Júniusban érkezik a Bohemia Interactive új játéka, ami egy Arma 3 modból indult, de most külön, ingyenesen játszható címként jelenik meg.

Hirdetés

Az E3-on a PC Gaming Show kiemelt partnere lesz a Bohemia Interactive, de eddig azt hittük, csak egy új ArmA 3 kiegészítőt és a DayZ-t tervezik mutogatni. Most már valószínű, hogy az Argo is kap néhány percet.

Ez egy 5v5 taktikai shooter lesz, amiben három módban játszhatunk: kettő pontfoglalós, egy pedig olyan, hogy az egyik csapat véd, a másik támad. Eredetileg pörgősre tervezték, de idővel visszafogták egy kicsit, hogy nagyobb szerepet kapjon a csapatjáték és a kommunikáció. Játszható továbbá egy kooperatív mód is, melyben tíz játékos egy véletlenszerűen generált, nyílt téren, küldetések teljesítése közben, a gép által irányított ellenfeleket irthatja. Saját játékmódokat is készíthetünk majd az ArmA 3-ból is ismert 3D Scenario Editor csökkentett tudású változatával.

Mikrotranzakciós lehetőségek miatt nem kell aggódni, aki támogatni szeretne, az 10 euróért veheti meg a Supporters Packet. Ez tartalmaz 14 MVP animációt, 22 felszerelést, engedélyezi a járművek használatát a Scenario Editorban, hozzáférést kínál az Argo Supporter szerverekhez, és kiemeli a támogatók nevét a ranglistákon. 

Megjelenés június 22-én. Ezzel együtt az ArmA 3 játékosai ingyen megkapják az Argo helyszínéül szolgáló Maldent is. Bővebbi infók a hivatalos oldalon találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)