Hirdetés

Ark: Survival Evolved - a fejlesztők fogják fizetni a moddereket

|

A Studio Wildcard szeretne kinevelni egy aktív modding közösséget, és hajlandó nem kevés pénzt áldozni rá.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved fejlesztői a jövő héten indítják az új programot, melynek keretein belül 15 moddert fognak támogatni havi 4000 dollárral (ez úgy 1 160 000 forint).

A Studio Wildcard vezető dizájnere, Jeremy Stieglitz a PC Gamernek mesélt arról, hogy miért választanak majd ki 15, fizetett moddert.

"Abban reménykedünk, hogy egy ilyen fizetéssel a szerzők, akik jelen pillanatban tényleg csak hobbiból dolgoznak és van munkájuk, a jövőben koncentrálhatnak majd a szenvedélyükre, és befejezhetik nagyobb projektjeiket."

A múltban volt már rá példa, hogy valamiféle kompenzációt próbáltak kiszorítani a moddereknek, de ez talán a legjobb megoldás. Nem kell a piacon nyüglődni, és letöltésekért imádkozni, hanem a fejlesztő simán kifizeti a modderek munkáját.

Meglátjuk, hogy hogyan sül el ez a megoldás. Reméljük sikeresebb lesz ez a program, mint amilyenek a fizetős Skyrim modok voltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)