Hirdetés

Ark: Survival Evolved - a Sony miatt nincs cross-play a PS4 és az Xbox One között

|

Hamarosan kilép early accessből a dínós-túlélős móka, és most a játékot fejlesztő Studio Wildcard társalapítója beszélt egy kicsit arról, hogy a PlayStation tulajok miért nem játszhatnak együtt a többi konzolossal.

Hirdetés

Egy nem túl súlyos csúszás után a hónap végén végre megjelenik a régóta korai hozzáférésű címként tengődő Ark: Surival Evolved, azonban a PS4-en játszók ne nagyon számítsanak arra, hogy majd Xbox One-os pajtásaikkal együtt barangolhatják be a nagy, nyitott világot, ugyanis nem ad erre lehetőséget a japán cég.

Hirdetés

Jeremy Stieglitz a Twitteren írt a játékról, mire valaki megkérdezte, hogy együtt játszhatnak-e majd a PS4-esek és az Xbox One-osok, de a válasz nem volt túl bíztató. Stieglitz elmondta, hogy házon belül már sikerült megoldaniuk a cross-playt, azonban a Sony jelenleg nem engedélyezi a dolgot, így nem is lesz benne a játékban.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a japán óriás különcködik, mert a Minecraft és a Rocket League esetében is működik a cross-play a PC, az Xbox One és a Switch között, viszont a PS4 játékosok kimaradtak a mókából.

Szerintetek ideje volna változtatnia a Sony-nak, vagy nincs ezzel semmi probléma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)