Hirdetés

ArmA 2 - Ezt neked, Codemasters?

|

A tavalyi GC során bejelentették be, hogy az Operation Flashpoint alkotói sorozattá bővítik az Armed Assault-ot.

Hirdetés

Miután a Codemasters az Operation Flashpoint mögött álló cseh Bohemia Interactive csapatával nem ápol oly baráti viszonyt, mint az ezredforduló környékén, így nem meglepő, hogy saját kezébe vette az orosz-amerikai fiktív konfliktusba Kínát is bevonó Operation Flashpoint 2: Dragon Rising fejlesztését.
A Bohemia ennek örömére az Atarival állt össze, s dobta piacra a szellemi örökösnek is tekinthető ArmA: Armed Assaultot. Az előd sikerét megismételni ugyan nem sikerült, de kiegészítőre, és egy folytatásra azért csak futotta. Annyi különbséggel, hogy az ArmA 2 kiadását a kevéssé ismert 505 Games vállalta magára.

ArmA 2 - 13. kép ArmA 2 - 12. kép ArmA 2 - 11. kép ArmA 2 - 10. kép ArmA 2 - 9. kép ArmA 2 - 8. kép



Jó szokás szerint egy fiktív posztszocialista állam (Csernarusz) 2 véres esztendőn át tartó polgárháborújába kell beavatkoznunk az amerikai tengerészgyalogosok egyik felderítő osztagának képében. Hamarosan megtapasztalhatjuk, hogy a békefenntartók élete sem játék és mese. Továbbra is a már-már katonai szimulátorokat is megszégyenítő (Ez mondjuk nem meglepő, egy évtizede fejlesztenek szimulátorokat különböző hadseregeknek a Bohemia srácai.) részletesség és realizmus. A járművekkel is bejárható játéktér hatalmas.

ArmA 2 - 7. kép ArmA 2 - 6. kép ArmA 2 - 5. kép ArmA 2 - 4. kép ArmA 2 - 3. kép ArmA 2 - 2. kép ArmA 2 - 1. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)