Hirdetés

ArmA 2 HD trailer

|

Akkor lesz itt jó világ, ha az ArmA 2 és a Operation Flashpoint 2 végre összecsap egymással. Ez most már biztos

Hirdetés

A taktikai FPS-ek két, egyik legkiválóbb tagjának az Armed Assault és az Operation Flashpoint-nak a kapcsolata egy lányregénybe illő történet. A cseh Bohemia Interactive gyermekei ők mindketten, csak a sors fintorának köszönhetően most egymás ellen kell versenyezniük. Az Operation Flashpoint-al befutott fejlesztőgárda miután pálcát tört a Codemasters feje felett, az 505 Games karjaiba menekült, de kiváló játékának nevét és mindennemű jogait kénytelen volt martalékul maga mögött hagyni. Lesz-e így vajon presztízscsata az ArmA 2-t készítő Bohemia és az Operation Flashpoint 2 bugyraiban már feje búbjáig elmerülő Codemasters között? Vagy talán már van? Annyi tuti, hogy ebből leginkább mi, játékosok jöhetünk ki győztesen. Az OF2-es villongásokra pedig itt a válasz, amelyet most HD minőségben vizslathattok meg a tv.gamestar.hu-n.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)