Hirdetés

ArmA 2 - Orosz hadsereg trailer

|

Az ArmA 2 egy fiktív konfliktust tár elénk, amiben a NATO katonájaként kerülünk szembe az orosz hadigépezettel.

Hirdetés

Chernarus fiktív államát az orosz hadsereg készül bekebelezni, eltaposva az emberek jogait, álmait, vágyait. Az ArmA 2 realisztikus harctéri szimulátorában a NATO kötelékében szolgáló katonaként kell megálljt parancsolnunk a tavarisok előrenyomulásának. A legújabb trailer egyértelművé teszi, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, ha tengelyt kívánunk akasztani a csupa kiváló, tapasztalt, profi katonából (nem úgy, mint a valóságban) álló, modern fegyverzettel és technológiával felvértezett hadsereggel. Az Armed Assault folytatásában létszámukat tekintve jócskán felülmúlják a NATO egységeket, ráadásul az orosz határ közelsége révén az utánpótlás gyorsan és folyamatosan zajlik, az erőforrásaik majdnem kimeríthetetlenek.

arma2gstv.jpg


Az Operation Flashpoint igazi folytatásának tekintendő játék idén érkezik PC-re (gépigény), PS3-ra és X360-ra.

ArmA 2 - 21. kép ArmA 2 - 20. kép ArmA 2 - 19. kép ArmA 2 - 18. kép ArmA 2 - 17. kép ArmA 2 - 16. kép ArmA 2 - 15. kép ArmA 2 - 14. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)