Hirdetés

ArmA 2 PC gameplay trailer

|

Újabb játékmenetet bemutató videóval bővült ArmA 2 felhozatalunk, ezúttal a PC-s verzióból ollóztak ki jeleneteket.

Hirdetés

Az eddig napvilágot látott ArmA II trélereket többször végignéztem és olyan vágásokat kerestem, ahol most következő videónkból már bemutattak bizonyos részleteket. Tisztelettel jelentem, sikerült felfedezni egy vagonnyit, azonban tudatomba befészkelte magát a gondolat, hogy a legújabb játékmenetet demonstráló anyaggal mintha valami nem stimmelne. „Visszalépésnek" tűnhet az eddigiek alapján, ámbár megeshet, ezt kizárólag az 505 Games által kiadott videó minősége alapján hámoztam ki. Oh igen, a tréler kifejezetten a PC-s verzióra vonatkozik. Mindenesetre szegcsontoknak helyezem dilemmámat és GSTV oldalán megtalálható ArmA II videót, melynek zenei felhozatalán egyáltalán nem változtattak. Kapunk ejtőernyős, helikopteres, tankos, szárazföldi és pixeles vérben tocsogó jeleneteket. Megtekintése után várjuk a véleményeket.

arma2_pc_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)