Hirdetés

ArmA 3 - az alfateszt videón

|

Befutott a Bohemia Interactive taktikai lövöldéjének első mozgóképe.

Hirdetés

Szinte mindig történik valami az ArmA harmadik része körül. A Bohemia két munkatársának bebörtönzését majd szabadlábra engedését követően a Steam „exkluzivitásról” hallhattunk, majd a csapat bejelentette a játék alfatesztjét.

A tesztpályák helyszínét egy Stratis nevezetű, 20 négyzetkilométeres sziget biztosítja, ahol a játékosok négy missziót és két multis pályát próbálhatnak ki, de betekintést nyerhetnek a moddolási és pályaszerkesztési lehetőségekbe is. Az alfateszt ma indult el, ennek örömére a Bohemia kiadott egy majd 5 perces előzetest, amelyben mozgás közben is megnézhetjük az ArmA 3-at:

Az alfatesztben bárki részt vehet, aki rendelkezik Steam fiókkal, valamint megvásárolja a 25 eurós ArmA 3 Alpha Packet, vagy a 40 eurós Digital Deluxe Edition nevű kiadást (esetleg meghívatja magát egy ismerősével). A taktikai shooter végleges verziójának megjelenése körülbelül a harmadik negyedévre tehető, kizárólag PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)