Hirdetés

Arma 3 Karts - nem jött be a háború, jöhet a gokart

|

A Bohemia Interactive díjnyertes FPS sorozata egy új prémium tartalommal bővül. A háborút a gokart pályára viszik.

Hirdetés

„Mivel már benne vagyunk a zombi üzletben a DayZ-nek hála, úgy éreztük, hogy a következő logikus lépés a versenyzés lenne” – mondta az Arma 3 kreatív rendezője, Jay Crowe. A Bohemia Interactive bejelentette a játék első prémium tartalmát mely olyan élményben részesít benneteket, mely egyedülálló az FPS piacon.

Az Arma 3 Karts egy olyan csodálatos részletességgel kidolgozott gokart versenyélményt hoz nektek. Érezhető lesz majd a szabadság csodás illata, ahogy égetitek a gumit a műfaj ikonikus versenypályáin.

Altis csodálatos, mediterrán játszóterén 270 négyzetkilométernyi gokart játszótér vár benneteket, ahol a kiváló többjátékos módnak hála össze is vethetitek tudásotokat barátaitokéval. Csak legyen kéznél némi lőszer is. Tudjátok, ha esetleg jobban vezetnének.

Hangulatkeltőnek itt egy csodálatos trailer mely az égvilágon semmit nem mond a játékról, viszont az a csodálatos spárga…

Az Arma III Karts 2014 második negyedévében érkezik. Elvileg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)