Hirdetés

ArmA II - De miért pont Arma?

|

Azt hittétek talán, hogy a játék azért lett ArmA, mert ez az Armed Assault rövidítése? Nos, nem egészen.

Hirdetés

Az Armed Assault 2 szépen lassan elkészül. A megjelenés előtt nem árt egy a fegyelmet a játékra irányítani, így egyre több okosság, érdekesség derül ki róla. A minap megérkezett a demószerűség, amit jól ki is elemeztem, most pedig két új screenshot, valamint a címmel kapcsolatos infók futottak be.

Szóval akkor miért is ArmA, az Arma? Az "arma" szó latin eredetű, több jelentése is lehet, úgymint pajzs, katonák, védekező fegyver. A Bohemia Interactive mindenképpen olyan nevet szeretett volna, amit könnyű kiejteni, és megjegyezni. "[Amikor a címet kerestük] olyan érzés volt, mintha mindenki szeretett volna a Battleshock Operation Force 3: Thunderstorm Troops 3 helyett egy egyszerű, erős hangzású szót találni," mesélte Marek. "A helyes cím megtalálása nagy feladat volt a számunkra, de tudtuk, hogy ennek a játéknak a minősége is magáért fog beszélni."- mondta Marek Spanel projektvezető. Szerintem az ArmA 2 cím bejövős, és szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)