Hirdetés

Armed Assault GOLD

|

A Bohemia Interactive Studios az Operation Flashpoint óta leginkább csak katonai szimulátorokat fejlesztett, ám most végre egy játékkal is jelentkeztek a srácok, aminek az angol változata került épp arany lemezre.

Hirdetés

Az Armed Assault már jó ideje megjelent, ám csak a készítők anyanyelvén lehetett elérni. Február 27-től azonban már az angol nyelvű változatokat szállítják a boltokba, így már bárki belevetheti magát az igazi katonai szimulációt ígérő FPS-be. A rengeteg fegyvert, járművet és küldetést tartalmaző játék amerikai megjelenéséről még hallgatnak a készítők, egyelőre csak annyi biztos, hogy már megvan az ottani kiadója is a programnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)