Hirdetés

Armikrog megjelenés - ismét elhalasztva

|

Ma kellett volna megjelennie az Armikrognak, de a Pencil Test Studios ismét időt kért.

Hirdetés

Az sosem jó jel, ha egy játékot egynél többször kell elhalasztani. A Pencil Test Studios láthatóan elszámolta magát, rövid időn belül már másodszor változtatta meg az Armikrog megjelenési dátumát.

A játéknak augusztus 18-án kellett volna megjelennie, de közel az utolsó pillanatban bejelentették, hogy frissen előkerült bugok miatt szeptember 8-ra halasztják. Eljött szeptember 8-a, és ahelyett, hogy már játszanánk a The Neverhood szellemi utódjával, kénytelenek vagyunk tovább várni: a játék adatlapján csak a dátum változott, jelenlegi állapot szerint szeptember 30-ára várhatjuk. A hivatalos indoklás ismét az, hogy olyan bugokat találtak, amik nem maradhatnak a játékban, így inkább eltolták a megjelenését, minthogy félkészen adják ki. Ez azért dícséretes, de az előzmények fényében nem kizárt, hogy további csúsztatásra lesz szükség. Ilyenre is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)