Hirdetés

Armikrog - konzolokra is megjelenik

|

Doug TenNapel legutóbbi gyurmakalandja a PC után újabb platformokra látogat el.

Hirdetés

Manapság már sajnos nem nagyon találkozunk point'n'click kalandjátékokkal (a Telltale legutóbbi interaktív történetei már csak éppenhogy tartoznak ebbe a kategóriába), így az Armikrog minden hibája ellenére is egy üde színfoltnak mondható a játékvilágban, amit nemsokára konzolokon is kipróbálhatunk.

A játékot fejlesztő Versus Evil közösségi menedzsere, Lance James a PlayStation Blogon osztotta meg a jó hírt a nagyközönséggel, mely szerint a The Neverhood szellemi örököse hamarosan a PlayStation 4-re is megjelenik. Nem kell azonban aggódni az Xbox One és Wii U tulajdonosoknak sem, ugyanis az ő konzoljaikra is érkezik az Armikrog. A játék portját nem a Versus Evil fogja fejleszteni, hanem a Pencil Test Studios és a Grip Digital, akiknek többek között a The Solus Projectet és a Tower of Guns-t is köszönhetjük.

A játék elvileg augusztus 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint Wii U-ra is nagyjából ekkor lehet számítani rá. Ti mennyire várjátok? Szerettétek PC-n az Armikrogot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)