Hirdetés

Armored Core VI-ban minden a brutális bossharcokról szól majd

|

A FromSoftware szerint sokkal inkább a Sekiróra hajaz majd az új Armored Core, mint a soulslike játékokra.

Hirdetés

Az idei The Game Awardson mutatkozott be a következő Armored Core-játék, a Fires of Rubicon, a szériát viszont oly régóta pihentette a FromSoftware, hogy nem ártott némi magyarázat annak kapcsán, milyen irányba is indul el az új rész. Hidetaka Miyazaki pedig az amerikai IGN-nek adott interjújában nagyjából tisztába is tette a helyzetet.

Miyazaki mester elmondta, hogy nem egy újabb Elden Ringre kell számítani, a csapat ugyanis fogta az eredeti Armored Core-játékok alapkoncepcióját, ehhez hozzáadta az elmúlt években szerzett tapasztalatait. A játékot egyébként nem Miyazaki rendezi, hanem egy másik Souls-veterán, Masaru Yamamura.

Hirdetés

Yamamura úgy fogalmazott, hogy bár nincsenek olyan elemek, amik egyértelműen a FromSoftware egyik korábbi sikeres játékára, a Sekiro: Shadows Die Twice-ra utalnak, mégis ezt a címet érzi talán a legközelebb az új Armored Core-hoz, mivel mindkét játék a gyors, kifejezetten agresszív harcmodort helyezi a fókuszba. Yamamura azt is elmondta, hogy a játékban a monumentális bossharcokra lesz kihegyezve minden, fontos lesz "olvasni" az ellenfelek mozgását, és legalább olyan vadul és sebesen támadni, mint ahogy az ellenlábasok teszik - ha elég vehemensen harcolunk, akkor képesek leszünk egy nálunk jóval erősebb ellenfelet is kibillenteni. Megtudtuk azt is, hogy küldetésalapú játékmenetre számíthatunk, nem pedig egy összefüggő nyílt világra.

Ha esetleg nem láttátok volna az Armored Core VI első előzetesét, alább pótolni tudjátok.

Az Armored Core VI: Fires of Rubicon valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)