Hirdetés

Army of Two 2 - Az EA Montreal titokzatos játéka?

|

Néhány napon belül megtudjuk, milyen játékon dolgoznak az EA Montreal fejlesztői, minden jel az Army of Two 2-re mutat.

Hirdetés

Március tizenkettedikén megismerjük az EA Montreal titokban fejlesztett játékának kilétét, az említett napon hivatalos csatornákon keresztül lerántják leplet féltve őrzött gyermekükről. Miután bejelentették bejelentésüket a játékosok azonnal találgatásokba kezdtek, vajon milyen produktumon munkálkodnak a Mass Effect második részébe is besegítő fejlesztőstúdió alkalmazottjai?  Legtöbben az Army of Two folytatását látják a néhány napon belül befutó bejelentés hátterében, de sokan reménykednek egy új SSX epizódban is, esetleg egy vadonatúj alkotásban.

armyoftwosubmit.jpg
 

Néhány órával ezelőtt az armyoftwo.com oldalán feltűnt egy hatalmas „SUBMIT" felirat a hozzá mellékkelt piros színben ragyogó képpel egyetemben. Tagadhatatlan, a titokzatos grafika valamilyen formában kapcsolódik az Army of Two-hoz. Természetesen adott a kérdés: mégis milyen formában? Amennyiben bekukkantunk a „színfalak mögé" (magyarán szólva a HTML kódban turkálunk) érdekességekbe ütközhetünk. Az oldal forráskódjában a következő sorsok szerepelnek: Game Name - Army of Two: TFD; Description - Army to Two. The definitive third person co-op shooter is back; Studio Name - EAM. Marketingfogás vagy bújtatott bejelentés? Utóbbira szavaznánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)