Hirdetés

Army of Two folytatás a négyzeten

|

Meg nem erősített hírek szerint Army of Four címmel érkezik kooperatív akciójáték Frostbite 2 motoros folytatása.

Hirdetés

Az utóbbi napokban megszaporodtak a pletykák az Electronic Arts körül: Command & Conquer: Generals 2 a BioWare alá sorolt Victory Games-től, Dragon Age multiplayer, Dead Space FPS, Dead Space akció-kaland és Dead Space űrhajós játék, csak hogy néhányat említsek.



A mai napon feliratkozott a listára egy újabb játék, mégpedig az Army of Four, ami az Army of Two széria harmadik felvonása lesz egyedül, de akár 2-4 fős koop módban is játszható kampánnyal a Battlefield 3-at és a Need for Speed: The Run-t meghajtó Frostbite 2 motor alapjaira építkezve. Legalábbis így szól a legfrissebb, hivatalosan se nem cáfolt, se nem megerősített pletyka. Az értesülés valódiságára egyébként ténylegesen van esély, hiszen már hónapok óta arról csiripelnek a verebek, hogy a Visceral Games felügyelete alá tartozó EA Montreal már javában dolgozik a folytatáson.



Bármi is legyen az igazság, biztos, hogy december 10-én valamivel okosabbak leszünk, hiszen aznap az idei VGA díjkiosztó gála keretében számos, eddig nem látott játékot jelentenek és mutatnak majd be.



Ti milyen címekre számítotok, illetve milyen bejelentésnek tudnátok a leginkább örülni?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)