Hirdetés

Army of Two: The 40th Day intro

|

Az EA Montreal fellőtte a világhálóra az Amy of Two második epizódjának bevezető képsorait tartalmazó videót.

Hirdetés

Bevallom, a 2008 márciusában megjelent Army of Two máig kedvenceim közé tartozik. A privát katonai erők köré szőtt, összeesküvésektől terhes történet végigjátszása egyedül sem vált unalmassá, ám akkor villantotta meg igazán oroszlánkarmait, ha cimborámmal vállvetve küzdöttünk.



Salem és Rios az első része eseményei után (Itt érdemes megemlíteni, hogy az ingyenes DLC alternatív befejezése bizonyos szempontból kielégítőbb lezárással szolgál.) saját céget (TWO - Trans World Operations) alapított, s hőseink most már kétszer meggondolják, milyen küldetésbe ugranak fejest.
Shanghajba, a kínai gazdasági fellendülés kirakatvárosába egy rutinfeladat vezeti hőseinket, akik az ún. The 40th Day Initiative ténykedése folytán nyakik merülnek el a szószban.
Az Army of Two: The 40th Day tehát ismételten arról szól, miként próbál e kétszemélyes hadsereg kikeveredni a kalamajkából.
Az első részhez képest egyszerűbb irányítást, korlátozott mértékben rombolható pályákat (nem minden tereptárgy golyóálló), valamint szabadon felvehető fegyvereket igérnek az EA Montreal munkatársai.
Az Army of Two: The 40th Day megjelenése január 8-án esedékes Európában, és négy nappal később az Egyesült Államokban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)