Hirdetés

Árokparti őstörténelem - A szakma nagy öregjei újra együtt: a nagy CoV Sztori.

|

Évek óta megrendezésre kerül az Árok Party, a honi 8 bites scene egyik legnagyobb rendezvénye.

Hirdetés

Ajkarendek nem épp a legismertebb magyar falvak egyike. Most azonban történt ott valami, amitől mindenki felfigyelt rá, aki régen a szakmában tevékenykedett. Sőt azok is, akik még meg sem születtek akkor, de érdekli őket a szakma, a szakma történelme.

Eredetileg retro-buli megnevezéssel indult, a 8 bites számítógépek megszálottainak partyjaként, aztán valahogy érdekes dolog történt. összeállt ugyanis a Commodore Világ stábja - az első, igazán magyar, igazán indie, igazán scene, igazán kultikussá vált videó-játék újság emberei kezdtek el mesélni a múltról, a "dolgokról". Furcsa ilyet mondani egy ennyire friss szakmáról, de igazi és végtelenül érdekes kordokumentum következik a hazai videó-játék és videó-játék magazin történelem hőskoráról az eredeti szereplők (Rucz Lajos, Kovács Gábor, CoVBoy, Kis Getto, Dino, Duke, HáPi, Pigmy, Jean, Iwo, Olessák Róbert és zOd), valamint Shy (Turcsán Tamás, Guru alapító) hiteles tolmácsolásában.

A nagy CoV sztori 8 részben:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)