Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - kiderült, mikor érkezik a Legacy of the First Blade DLC első fejezete

|

Az epizódokra bontott bővítmények első darabja hamarosan befut, és vele együtt megérkezik a játéksorozat világának első személye, aki viselte a legendás rejtett pengéket.

Hirdetés

Hunted lesz a címe a Legacy of the First Blade DLC első epizódjának, amire már csak alig pár napot kell várnunk. 

Hirdetés

Az új tartalmak egészen pontosan december 4-én landolnak az Assassin's Creed Odyssey-ben. Az új történetszál középpontjába Darius, a legendás aszaszin kerül, aki történetesen először viselt a csuklóján egy ikonikus rejtett pengét - nyilván innen származik a DLC-csomag címe is. A Hunted sztorijából fog kiderülni, hogy Darius barát vagy ellenség (mi az előbbire tippelünk), illetve az aszaszinok motivációjáról is többet fogunk megtudni elvileg. Ezeken túl új ellenségeket, tengeri csatákat és természetesen más új szereplőket is ígérnek nekünk. 

A friss infók mellé egy trailer és pár igazán mutatós kép is érkezett. Először lessétek meg az előzetest.

Majd kattintsatok a galériára a képekért. 

A Legacy of the First Blade DLC második fejezete a Shadow Heritage címet kapta, a harmadik felvonás pedig Bloodline címmel érkezik majd valamikor 2019 elején. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)