Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - rengeteg beállítási lehetőséget ad az Animus Control Panel

|

Még a hónapban elérhetővé válik a PC-sek számára egy eszköz, ami leginkább egy cheat trainerhez hasonlít.

Hirdetés

Azok a legjobb játékok, amiket a szabályok betartásával és azok áthágásával is ugyanolyan élvezettel tudunk játszani. Az Assassin's Creed: Origins-t az elmúlt pár hónapban szabálykövetően játszhattuk, itt az ideje a halhatatlanságnak, a sok megszelidített állatnak, és a sebes rohanásnak.

Hirdetés

Valamikor áprilisban (feltehetően valamelyik kedden) megjelenik az Animus Control Panel a PC-s változathoz, mely 11 kategóriában 75 beállítási lehetőséget kínál, 3 előre létrehozott móddal, illetve az általunk összeállított módok megosztásának, valamint a mások által készítettek letöltésének lehetőségével. Egyelőre keveset tudunk róla, de biztos, hogy átkapcsolhatjuk az egyszerre megszelidített állatok maximális számát, állíthatjuk az NPC-k sebzését, életerejét, sebességét, valamint Bayek (vagy az épp főszereplőnek választott karakter) különböző tulajdonságait.

Emellett egyébként a hónapban visszatérnek az istenek is. Április 3-10. között Szobeket Normal, Anubiszt Hard, 10. és 17. között Szekmetet Normal, Szobeket Hard, 17. és 24. között Anubiszt Normal, Szekmetet Hard, 24. és május 1. között pedig Szobeket Normal, Anubiszt Hard fokozaton gyűrhetjük le.

Ahogy bármi új kiderül az Animus Control Panelről, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)