Hirdetés

Egy éven belül érkezik az új Assassin's Creed

|

A Ubisoft megerősítette, hogy jövő márciusig biztosan megjelenik a következő rész, amiről hamarosan le is rántják a leplet.

Hirdetés

A sok szivárgás után joggal várják a rajongók, hogy a stúdió végre bemutassa az új Assassin's Creedet, és egy pénzügyi beszámoló során el a Ubisoft fejesei el is árultak néhány részletet a készülő játékról, amire talán már nem is kell olyan sokat várnunk.

Hirdetés

A konferencia során jelentette be a stúdió, hogy még a mostani, 2018. március 31-ig tartó pénzügyi évben meg fog jelenni a soron következő Assassin's Creed, a Ubisoft CEO-ja, Yves Guillemot pedig azt ígérte, hogy hamarosan be is mutatják az alkotást a nagyérdeműnek, de arról nem nyilatkozott, hogy visszatér-e a játéksorozat az évenként érkező új részekhez.

Ha figyelembe vesszük, hogy az eddigi részek szinte kivétel nélkül mind ősszel jelentek meg, jó esély van arra, hogy még idén megkapjuk a várhatóan Origins alcímmel érkező alkotást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)