Hirdetés

Assassin's Creed Rogue - PS4-re és Xbox One-ra jöhet?

|

Az Assassin's Creed Rogue eleinte csak konzolokra jelent meg, majd PC-re is. Most a jelenlegi generációs gépek lehetnek soron.

Hirdetés

Az AC sorozat valahol 2014 környékén érte el kiégése csúcsát, amikor nem csak a silány minőségű Assassin's Creed Unity jelent meg, de egy spin-off is, melyben a templomosok oldalán játszhattunk. A Rogue némileg érthetetlen módon csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra volt kapható, PC-re 2015 márciusában jelent meg.

Hirdetés

Most úgy tűnik, érkezik a PlayStation 4-es és Xbox One-os, felújított kiadás. Több olasz viszonteladó oldalán is megjelent az Assassin's Creed Rogue HD, viszont míg az ePrice március 18-át írja megjelenési dátumnak, a Webster március 15-ét. A harmadik boltnál, a ReluxShopnál még ennyi sem szerepel, csak a játék neve és ára.

Várjuk a Ubisoft bejelentését, addig mondjátok el, ti játszanátok-e vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)