Hirdetés

Assassin's Creed 3 bejelentés - amikor mi akarjuk!

|

Az Ubisoft Facebookon reklámozza az új részt, aminek a címe: Assassin's Creed Revelations lesz!

Hirdetés

Úgy tűnik, az Ubisoftnak megtetszett az EA módszere: lájkoltassuk az oldalt, és adjunk valamit cserébe a népnek.

Kenyeret és cirkuszt! - gondolhatná most valamelyik gladiátor olvasónk, de nem erről van szó. Tegnap bukkant fel az Assassin's Creed sorozat Facebook oldalának üzenőfalán egy bejegyzés, ami arra buzdította az odalátogatókat, hogy likeolják az oldalt, ezzel exkluzív betekintést nyerhetnek a következő orgyilkos történetébe.

A bejegyzést eltávolították, de néhány szemfüles rajongó lekapta a logót:

Nocsak, nocsak. Egyelőre nem tudni, hogy akkor most az Assassin's Creed 3-ról van-e szó, esetleg egy új Facebook játékról, vagy csak egy mobil feldolgozásról.

Mióta eltávolították az üzenőfali linket, már vissza is tették, úgyhogy Ti is megnézhetitek ITT. Egy kis animációt is megtekinthetünk, ebből persze nem sokat látni, de valaki kiszúrta, hogy Altair neve benne van, arabul. Lessétek meg Ti is, hátha rá tudtok jönni valamire. Legalul látható az Activity Monitor, a statisztika 9%-on áll. Már csak 91%, és kiderülhet, hol játszódik a következő Assassin's Creed! Tessék lájkolni és lájkoltatni!

Az Ubisoft korábban azt nyilatkozta, hogy májusban jelentik be új játékukat, valamint az E3-on közölnek róla további információkat. Holnap már május van, úgyhogy végső soron nem történt nagy tragédia ezzel a Facebook-os dologgal.

A vége-kérdés adott: szerintetek hol és mikor játszódik a következő Assassin's Creed?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)